ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Ταυτοποιήθηκε η «κοκκινομάλλα» – Την έχει αναγνωρίσει η 10χρονη

μαρκέλλα-ταυτοποιήθηκε-η-κοκκινομά-35636

Εκτός από την αναγνώριση της Μαρκέλλας υπάρχει καταγεγγραμένη και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα είναι κοντά στην οικογένεια του παιδιού.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της ύποπτης.

Νωρίτερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να πραγματοποιηθεί κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης.

«Μεταφέραμε τις πληροφορίες στην αστυνομία και ελπίζουμε να τελειώνει το μαρτύριο του παιδιού» ανέφερε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Open.

Ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας και των γειτόνων, οι οποίες ελπίζουμε να τεκμηριωθούν και να τελειώνει η ιστορία. Εκεί στρέφονται οι έρευνες. Υπήρξαν τηλεφωνήματα που στην ευρωπαϊκή γραμμή 116111 που δόθηκαν πληροφορίες και οι οποίες μεταβιβάστηκαν στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση. Ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου».

Σε καλή κατάσταση η 10χρονη

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Οι ιατρικές εξετάσεις της μικρής έχουν ολοκληρωθεί και όπως έδειξαν δεν φέρει σημάδια ή χτυπήματα ούτε έχει υποστεί καμία άλλη κακοποίηση.

Στο μεταξύ, σε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να γίνει κοινωνικός έλεγχος της ζωής του παιδιού μέχρι και την απαγωγή του προχώρησε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως είπε, ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος. Ο έλεγχος θα «τρέξει» παράλληλα με αυτόν την Αστυνομίας και θα εκτιμηθούν από την Εισαγγελία και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της 10χρονης Μαρκέλλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου