ΕΛΛΑΔΑ

Κακλαμάνης σε Κασιδιάρη: Ηλία, που είναι οι κασέτες;

κακλαμάνης-σε-κασιδιάρη-ηλία-που-είνα-351801

Επίθεση στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στο Δήμο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη, και συγκεκριμένα στις απειλές του περί ύπαρξης και άλλων κασετών τύπου Μπαλτάκου, εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στο Action 24, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι μέχρι πρότινος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλούσε για κασέτες που είχε στην κατοχή του και ξαφνικά σιώπησε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τότε που έσκασε η ιστορία Μπαλτάκου θυμάστε το σόου του Κασιδιάρη, εντός και εκτός Βουλής, με σωρεία κασετών που απειλούσε; Που είναι αυτές οι κασέτες;… Ηλία, που είναι αυτές οι κασέτες; Ή υπάρχουν και κακώς δεν τις έχει βγάλει ή δεν υπάρχουν και έχεις πει ψέμα, διαφορετικά ευλόγως μπορεί να οδηγηθεί κανείς σε άλλα συμπεράσματα», πρόσθεσε.

Παράληλλα, άφησε αιχμές για το γεγονός ότι ενώ η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα επικρότησε τις κινήσεις της δικαιοσύνης στο θέμα των διώξεων των στελεχών της Χρυσής Αυγής, «εγώ παρατήρησα ότι ο κ. Σαμαράς στην συνέντευξή του στον Ant1 ξαφνικά αλλάζει θέση και λέει ότι δεν είναι υπέρ του να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, κάποιοι που το λέγαμε καιρό πριν, λέγανε ότι σαμποτάρουμε την παράταξη» υπογράμμισε.

Όσον αφορά τον συνυποψήφιό του Άρη Σπηλιωτόπουλο, σημείωσε ότι δεν τον εκπλήσσει η στροφή του σε «ακροδεξιά ατζέντα» και συμπλήρωσε πως: «Δεν με απασχολεί ο κ. Σπηλιωτοπουλος, αισθάνομαι ότι ήδη βρίσκομαι μπροστά στην προτίμηση των Αθηναίων».

Υποστήριξε δε, ότι ο συνδυασμός του έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον δυσαρεστημένο κόσμο της ΝΔ, που είχε σκοπό να κάνει άλλες πιο ακραίες επιλογές, για να στείλει το μήνυμά του στην κυβέρνηση.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου