ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν δίνει τους κωδικούς του mail της – Η στάση της είναι επιβαρυντική, λένε οι αστυνομικοί

ρούλα-πισπιρίγκου-δεν-δίνει-τους-κωδι-3497

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας φέρεται να αρνείται να δώσει τους κωδικούς από το mail της στις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τι έψαχνε στο διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει ο Alpha, η 33χρονη κατηγορούμενη δεν συνεργάζεται με τους αστυνομικούς και αρνείται να τους δώσει τους κωδικούς της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των Αρχών στο «άνοιγμα» του υπολογιστή και του κινητού της έτσι ώστε να ερευνηθούν όλες οι αναζητήσεις που έχει κάνει στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία μπορεί να βρει λύσει, αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αρχές θεωρούν επιβαρυντικό στοιχείο τη μη συνεργασία της Ρούλας Πισπιρίγκου και αστυνομικές πηγές φέρεται να λένε: «αφού δεν έχει να κρύψει κάτι, γιατί δεν μας δίνει τους κωδικούς;».

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες από τις αστυνομικές έρευνες έχει φανεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες, ενώ η Google της είχε προωθήσει διαφήμιση για κεταμίνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου