ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος καυγάς Κυρίτση – Άδωνι στο Twitter για τον …Στάλιν

άγριος-καυγάς-κυρίτση-άδωνι-στο-twitter-γι-348544

Ζωηρή συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση στο πλαίσιο της συζήτησης για τον κομμουνισμό και τον ναζισμό.

Ο κ. Κυρίτσης ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter: «Έλληνες νεκροί απο Χιτλερ – 400.000. Έλληνες νεκροί απο Στάλιν 0» και στη συνέχεια ανήρτησε ένα χάρτη της Ελλάδας γράφοντας: Ελληνικά χωριά που κάηκαν απο Χιτλερ (χάρτης). Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Στάλιν: 0″.

Πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν άστοχη την τοποθέτησή του. Μεταξύ αυτών και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Οι Πόντιοι που πέθαναν από τις Σταλινικές Διώξεις Τί είναι; όσοι πέθαναν στον Εμφύλιο;». Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε: «Εσύ, ως μετανοημένος εστω, απολογητής του ολοκαυτώματος καλό θα ήταν να μην εκτίθεσαι τόσο υπέρ του Χίτλερ».

Τότε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε γράφοντας: «Εγώ υπέρ του Χίτλερ δεν έχω υπάρξει στην ζωή μου ποτέ! Σιχαίνομαι τον Ολοκληρωτισμό. Εσύ όμως υπέρ του Στάλιν βλέπω κανένα πρόβλημα, ε;».

“Οποιοσδήποτε συμψηφισμός του Χιτλερ κ του Ναζισμού με οτιδήποτε, λειτουργεί ως υπεράσπιση, δεν το καταλαβαίνεις;”, επανήλθε ο κ. Κυρίτσης.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου