ΕΛΛΑΔΑ

Στ.Θεοδωράκης: «Ναι» σε συζήτηση θέσεων και με Σαμαρά και με Τσίπρα

στ-θεοδωράκης-ναι-σε-συζήτηση-θέσεω-345829

«Ψήφος στο Ποτάμι σημαίνει “να” στις συνεργασίες» δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκαθαρίζοντας ότι μετά τις ευρωεκλογές είναι πρόθυμος να μπει σε συζήτηση πολιτικών θέσεων τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega, o κ. Θεοδωράκης επανέλαβε ότι στόχος του είναι Το Ποτάμι να είναι τρίτο κόμμα στις κάλπες του Μαΐου και τάχθηκε υπέρ των πολιτικών συνεργασιών που, όπως εκτίμησε, θα είναι απαραίτητες στο μέλλον.

«Ο δικός μας στόχος -και νομίζω ότι είναι ένας καλός στόχος για τη χώρα- είναι να μην είναι τρίτο ένα κόμμα που θα είναι προσβολή για τη χώρα, αλλά να είναι τρίτο κόμμα Το Ποτάμι, ένα κόμμα που εγγυάται κατά κάποιον τρόπο τη σταθερότητα» είπε.

«Επειδή το μέλλον έχει πολλές συμμαχίες, και επειδή δεν θα περάσουμε από την κρίση στην ανάπτυξη εάν δεν μάθουμε να συνεργαζόμαστε, νομίζω ότι η επιλογή να ψηφίσει κάποιος Το Ποτάμι είναι ένα ‘ναι’ στις συνεργασίες» ξεκαθάρθισε.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για συνεργασίες «για να μοιράσουμε θέσεις, αλλά σε συνεργασίες πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία πιθανώς να μας βγάλουν από ένα αδιέξοδο».

«Αυτή η χώρα δεν θα σωθεί με 25% Αριστερά ή με 25% Δεξιά. Πρέπει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές να συζητήσουμε δημοσίως, τα κόμματα που έχει εκτιμήσει ο κόσμος ότι έχουν ένα προβάδισμα -και εκεί θέλω να είναι και Το Ποτάμι- κάποιες πολιτικές. Εμείς έχουμε 20 σημεία τα οποία θα θέσουμε σε δημόσια συζήτηση και με τον Σαμαρά και με τον Τσίπρα» τόνισε ο Στ.Θεοδωράκης.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου