ΕΛΛΑΔΑ

Απειλές Παναγούλη: Θα στείλουμε στο ειδικό δικαστήριο όσους βουλευτές ψήφισαν τα Μνημόνια

απειλές-παναγούλη-θα-στείλουμε-στο-ει-344301

Ανέβηκαν ξανά οι τόνοι στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη να υποστηρίζει από το βήμα του Κοινοβουλίου πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει κυβέρνηση, θα στείλει σε ειδικό δικαστήριο τους βουλευτές που έφεραν στην Ελλάδα και φυσικά ψήφισαν τα Μνημόνια.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγούλης είπε «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ο κύριος Πρωθυπουργός και ο «ιπποκόμος» του ρίχνουν κάθε μέρα λάσπη στο ΣΥΡΙΖΑ. Ξεδιάντροπα βγήκε χθες ο κ. Σαμαράς και είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους τρομοκράτες. Έχετε απέναντί σας έναν τρομοκράτη. Ναι, είμαι τρομοκράτης. Και όταν τα δύο τελευταία χρόνια της χούντας ο κ. Σαμαράς σπούδαζε στην Αμερική και πηγαινοερχόταν Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στην Ελλάδα, εγώ ήμουν φυλακή. Ναι, εγώ είμαι τρομοκράτης. Ας μας πει ο κ. Σαμαράς όταν ολόκληρος ο ελληνισμός της Αμερικής έκανε διαδηλώσεις, μάζευε υπογραφές, τι έκανε αυτός; Είχε το διαβατήριο και πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα. Ναι, κύριε Σαμαρά, είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ. Καθημερινά.

Κομψά το είπε ο Πρόεδρός μας, ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες μέρες, ότι θα λογοδοτήσουν αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, στη φτώχεια, στην ανεργία, στις χιλιάδες αυτοκτονίες. Εγώ επειδή δεν είμαι τόσο ευγενής όσο είναι ο Πρόεδρός μας, ο Αλέξης Τσίπρας, θα σας το πω ωμά: Αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, στα μεσοπρόθεσμα, αυτοί θα καθίσουν στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Τελεία και παύλα. Έληξε! Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όριά του».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου