ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου στη Θεσσαλονίκη

διπλό-χτύπημα-κατά-του-παράνομου-τζόγ-342102

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές Καλαμαριάς και Σταυρούπολης, για την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα.

Ειδικότερα:

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες της 23-08-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή αρμοδιότητάς τους, συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, καθώς ως υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια από αντίστοιχο αριθμό θαμώνων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι, το κατάστημα δεν είχε πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία του από την αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και δεν έφερε την προβλεπόμενη εκ του Νόμου ειδική σήμανση.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (23-08-2017), 40χρονο αλλοδαπό – υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Σταυρούπολης, καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν, απαγορευμένα, παίγνια από ισάριθμούς θαμώνες που επίσης συνελήφθησαν.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου