ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στα Ιωάννινα ένοπλος Αλβανός που μετέφερε 49 κιλά ινδικής κάνναβης

συνελήφθη-στα-ιωάννινα-ένοπλος-αλβαν-339914

Κατασχέθηκαν νωρίς το πρωί, 49 κιλά ινδικής κάνναβης και ένα καλάσνικοφ, σε δασική περιοχή στο Δελβινάκι Πωγωνίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ενώ συνελήφθη ένας 37χρονος Αλβανός.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία προς τη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο συλληφθείς να κινείται ύποπτα στην περιοχή, έχοντας μαζί του 3 σάκους με 12 συσκευασίες χασίς, το πολεμικό όπλο και μία γεμιστήρα με 29 φυσίγγια.

Τα ναρκωτικά και το όπλο κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. Ο συλληφθείς, ο οποίος όπως προέκυψε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου