ΕΛΛΑΔΑ

Νεαρός μπήκε σε τουαλέτες σχολείου χωρίς παντελόνι στον Βύρωνα

νεαρός-μπήκε-σε-τουαλέτες-σχολείου-χω-337645

Σάλο έχει προκαλέσει στον Βύρωνα η υπόθεση ενός νεαρού, ο οποίος μπήκε με κατεβασμένο παντελόνι σε σχολείο πριν εισβάλλει στις τουαλέτες των κοριτσιών.

Πρόκειται για έναν 22χρονο που προκάλεσε πανικό στο σχολείο, στις 14 Οκτωβρίου, όταν εκμεταλλευόμενος την ανοιχτή πόρτα του σχολείου, λόγω της κακοκαιρίας, μπήκε στο σχολείο και κινήθηκε προς τις γυναικείες τουαλέτες. Εκείνη την ώρα μάλιστα βρισκόταν στις τουαλέτες μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία είχε κλειδώσει την πόρτα.

Τον νεαρό είδε υπάλληλος του σχολείου, η οποία κάλεσε σε βοήθεια όταν είδε τον νεαρό. Τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές, σύμφωνα με τα στοιχεία των οποίων, ο 22χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για παρόμοια περιστατικά.

Η διευθύντρια του σχολείου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε τα όσα έγιναν:

«14 οκτωβριου είχαμε έντονα καιρικά φαινόμενα. Ετσι αποφασίσαμε να αφήσουμε την πόρτα του σχολείου ανοιχτή για έρχονταν παιδιά με καθυστέρηση λόγο της βροχή με αποτέλεσμα αυτός να βρει ευκαιρία και να μπει στις τουαλέτες των κοριτσιών. Όλα έγιναν πολύ πρωί. Με ενημέρωσε η κυρία που έχει το κυλικείο ότι είδε ενα άγνωστο άτομο να μπαινει στις τουαλέτες έχοντας κατεβασμένη την φόρμα του και ειχε σε κοινή θεα τα γεννητικά του όργανα. Βγαίνοντας να δω προς τα που έφυγε τότε ήρθε η μαθήτρια και μου είπε οτι την ακολούθησε από το σπίτι της».

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου