ΕΛΛΑΔΑ

Μίλησε η αδερφή της Φαίης: Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με το ροζ βίντεο που είχαμε γυρίσει μαζί

μίλησε-η-αδερφή-της-φαίης-ο-κατηγορούμ-337373

Η αδελφή της Φαίης Μπλάχα έλυσε τη σιωπή της στη δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης και είπε τη δική της εκδοχή, για όσα συνέβησαν εκείνο το τελευταίο βράδυ. Οπως αναφέρε η Μαριλένα Μπλάχα δεν είπε τίποτα αρχικά γιατί ο κατηγορούμενος την εκβίαζε με ένα ροζ βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, που είχε στην κατοχή του. Παραδέχθηκε ότι είχε σχέση μαζί του η οποία διήρκεσε μόλις μια εβδομάδα και τελείωσε δυο μέρες πριν ο κατηγορούμενος τα φτιάξει με την Φαίη.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τον πρώτο μήνα της σχέσης του κατηγορούμενου με την Φαίη, αυτή για να δείξει ότι δεν τον διεκδικεί, τους είχε φιλοξενήσει και στο σπίτι της.

Τότε, όπως είπε, συνέβη ένα περιστατικό και η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει στην Φαίη είχε κι εκείνη σχέση με τον κατηγορούμενο. Η Φαίη, ακούγοντάς το αυτό έφυγε έξαλλη και επέστρεψε στο πατρικό της.

Πώς περιέγραψε τις τελευταίες ώρες της Φαίης

Η Μαριαλένα υποστήριξε ότι της τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος στις 5 το πρωί και της ζήτησε να συναντηθούν στην Μεσογείων γιατί «κάτι σοβαρό συνέβαινε με την Φαίη». Ωστόσο, όπως λέει η ίδια ο κατηγορούμενος είχε ήδη μεταφέρει την Φαίη στον Ερυθρό. Τον συνάντησε μαζί με άλλους τρεις φίλους του στην Μεσογείων και πήγαν όλοι μαζί στο νοσοκομείο. Όταν έφτασαν, εκείνη την ώρα της έκαναν ακτινογραφίες και είδε την Φαίη την ώρα που την μετέφεραν στην εντατική.

Τότε όπως είπε, την έπιασε πανικός και ένας γιατρός τον οποίο ρώτησε της είπε ότι η κατάσταση της αδερφής της είναι κρίσιμη και σοβαρή. «Είδα την Φαίη να είναι χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι. Φορούσε κολλάρο και είχε αίμα στα χείλη και στα χέρια».

Όταν πανικόβλητη άρχισε να ρωτάει τον κατηγορούμενο τι έχει συμβεί στην Φαίη, αυτός απάντησε ότι μάλωσαν γιατί του είπαν ότι εκείνη είχε δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα. «Εγώ νευρίασα και έτσι μαλώσαμε». Υποστήριξε μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος της είπε: «Θα πεις στην αστυνομία, ότι βρήκαμε την Φαίη λιπόθυμη σε κοντινή απόσταση από το σπίτι και την μεταφέραμε στο νοσοκομείο».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου