ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται σκληρός πειθαρχικός έλεγχος για τον Κασιδιάρη

έρχεται-σκληρός-πειθαρχικός-έλεγχος-336793

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον πρώην χρυσαυγίτη, ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη. Ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, αγνοεί όλες τις εντολές για να μην κάνει πολιτικό κήρυγμα μίσους μέσω των τηλεφωνικών συνομιλιών του από το καρτοτηλέφωνο και πλέον θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου, με εντολή της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, είχε μπει φρένο στην προπαγάνδα του Κασιδιάρη ο οποίος τηλεφωνούσε σε οικείους του κι έβγαζε λόγους και διαγγέλματα τα οποία ηχογραφούνταν και στη συνέχεια τα αναρτούσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα ο Κασιδιάρης είχε καταφέρει να μιλήσει ακόμη και σε συγκεντρώσεις του κόμματός του, Ελληνες για την Πατρίδα, προκαλώντας την οργή της επίσημης πολιτείας, ειδικά από τη στιγμή που πολλοί συνέδεσαν τις ομιλίες του με ρατσιστικές επιθέσεις και υποκίνηση μίσους.

Πληροφορίες που επικαλείται το cnn.gr αναφέρουν ότι η κ. Νικολάου, θα ζητήσει άμεσα τον σκληρό πειθαρχικό έλεγχο του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, ο οποίος παράκουσε τις εντολές και προβαίνει ξανά σε παράνομες ενέργειες.

Δεν αποκλείεται, εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Κασιδιάρης προκλητικά προβαίνει σε ρατσιστικά, φασιστικά παραληρήματα από τηλεφώνου, να υπάρξει ακόμη και η διακοπή των τηλεπικοινωνιών του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επίσης, δεν θα αποκλειόταν και η μετακίνησή του από το κελί του άνω ορόφου που βρίσκεται τώρα σε διαφορετικό κελί και με άλλους συγκρατούμενους.

Η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έρευνα, για το εάν έκαναν τον ενδεδειγμένο έλεγχο, έτσι όπως είχε οριστεί στην απόφαση που είχε ληφθεί. Αν δηλαδή η διεύθυνση των φυλακών ή συγκεκριμένοι υπάλληλοι άσκησαν πλημμελή καθήκοντα ή έκαναν τα «στραβά μάτια» στον Κασιδιάρη.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες, τουλάχιστον δύο φορές το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, πήρε τηλέφωνο, όχι σε οικείους του, και έκανε διάγγελμα το οποίο ηχογραφήθηκε.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου