ΕΛΛΑΔΑ

Με τη Μ.Γιαννακάκη στην περιφέρεια Αττικής οι Πράσινοι του Ν.Χρυσόγελου

με-τη-μ-γιαννακάκη-στην-περιφέρεια-αττ-335332

Τη Μαρία Γιαννακάκη υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής της «Παρέμβασης για την Αττική-Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση» δήλωσαν ότι στηρίζουν οι «Πράσινοι-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία» του ευρωβουλευτή Νίκου Χρυσόγελου.

Στην ανακοίνωση αυτή προέβησαν τόσο ο Νίκος Χρυσόγελος όσο και τα στελέχη του κόμματος Ναταλία Μποφιλίου και Γιώργος Παπαστεφάνου, μετά τη συνάντηση που είχαν με την κ. Γιαννακάκη.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Κώστας Διάκος, νυν Περιφερειακός Σύμβουλος της «Αττικής Οικολογικής Απάντησης» και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα.

Συζητήθηκαν τα ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης της Αττικής, κοινωνικής πολιτικής, νεολαίας, πολιτισμού και προστασίας του περιβάλλοντος και οι Πράσινοι επιβεβαίωσαν την πρόθεσή της να συμμετάσχουν ενεργά όχι μόνο στην προεκλογική καμπάνια αλλά και στην δουλειά που πρέπει να γίνει στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Επίσης ότι θα είναι στη διάθεση της περιφερειακής παράταξης η εμπειρία και οι γνώσεις τόσο από την κοινωνική και αυτοδιοικητική παρέμβαση των μελών των Πράσινων και της Αττικής Οικολογικής Απάντησης, όσο και από τη συμμετοχή του Νίκου Χρυσόγελου στην Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου