ΕΛΛΑΔΑ

ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κινούνται στις ίδιες ράγες

κκε-κυβέρνηση-και-συριζα-κινούνται-στ-332367

«Είναι πλέον φανερό ότι η σύγκλιση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά μόνο την υπεράσπιση της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, που έχουν οδηγήσει το λαό στη χρεοκοπία, αλλά και αυτές ακόμη τις διακηρύξεις τους» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Η κατάργηση των μνημονίων πήγε ουσιαστικά ’περίπατο’ και αντικαταστάθηκε από ’άρση των αδικιών των μνημονίου’ ό,τι, δηλαδή, ισχυρίζεται και η κυβέρνηση με τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια από το ματωμένο πλεόνασμα» επισημαίνει το ΚΚΕ, σημειώνοντας:

«Η κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων παραπέμπεται στο άγνωστο μέλλον, ’όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες’ δηλαδή στο ποτέ. Καμία κουβέντα για την ΕΕ και τους μόνιμους μηχανισμούς επιτήρησης, καμία κουβέντα για τους επιχειρηματικούς ομίλους, οι απαιτήσεις των οποίων για πιο φθηνούς εργαζόμενους και νέα προνόμια για τους ίδιους, θα είναι εδώ και την επόμενη ημέρα».

«Αποδεικνύεται ότι απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ βρίσκεται μόνο το ΚΚΕ και όχι εκείνα τα κόμματα που κινούνται στις ίδιες ράγες» καταλήγει η ανακοίνωση.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου