ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώταρος: «Νόμιμες δραστηριότητες» η πώληση προϊόντων για μετανάστες

παναγιώταρος-νόμιμες-δραστηριότητ-327724

Για ψεύδη και υποκριτική στάση κατηγόρησε ο υφυπουργός Εργασίας τον χρυσαυγίτη βουλευτή, αλλά ο κ.Παναγιώταρος επέμεινε ότι οι εμπορικές του δραστηριότητες για προγράμματα μεταναστών είναι «νόμιμες»

Νέος γύρος αντεγκλήσεων μεταξύ του Βασίλη Κεγκέρογλου και του Ηλία Παναγιώταρου σημειώθηκε την Τρίτη στη Βουλή, κατά την συνεδρίαση της κοινής επιτροπής Κοινωνικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενος στον διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Γκί Ράιντερ που συμμετέχει στις εργασίες της Επιτροπής, είπε ότι «έρχεστε στην Ελλάδα, κυκλοφορείτε με λιμουζίνες σε άδειους δρόμους και μένετε σε λαμπερά ξενοδοχεία. Περπατήστε στην Σταδίου, στην Αιόλου και αλλού για να δείτε τα λουκέτα και τις συνθήκες εργασίας στην Ελλάδα».

«Λέτε ψέματα. Μαζί μου κυκλοφορεί ο κ. Ράιντερ με ένα Polo ΙΧ δεκαετίας. Μιλάει κάποιος που μισεί τους μετανάστες αλλά την ίδια ώρα πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών. Λέει ψέματα» ήταν η άμεση απάντηση του υφυπουργού Εργασίας.

Ο κ.Παναγιώταρος έσπευσε να «υπερασπιστεί» την στάση που κράτησε ως επαγγελματίας: «Νόμιμες εμπορικές δραστηριότητες είχα σε αντίθεση με το δικό σας κόμμα που ελέγχεται για παράνομες δραστηριότητες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ», ενώ συνέχισε απευθύνοντας και προσωπικές κατηγορίες προς τον κ.Κεγκέρογλου.
«Σας ενοχλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Έχετε βάλει 6 μήνες να μας ελέγχουν και δεν βρήκατε τίποτα», όπως είπε.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου