ΕΛΛΑΔΑ

Το Celestyal Nefeli ξεκινά κρουαζιέρες στο Αιγαίο το επόμενο καλοκαίρι

το-celestyal-nefeli-ξεκινά-κρουαζιέρες-στο-αιγαίο-τ-326546

Με στόχο να συνεχίσει την δυναμική της παρουσία και τη νέα περίοδο, επεκτείνοντας για ακόμη δύο χρόνια τα προγράμματά της σε προορισμούς στο Αιγαίο και τα παράλια της Τουρκίας, η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι το Celestyal Nefeli θα αντικαταστήσει το Celestyal Odyssey για τα επόμενα 2 χρόνια. Η σύμβαση ναύλωσης του Celestyal Odyssey θα ολοκληρωθεί τέλος Οκτωβρίου.

Σχετικά με την επιλογή της επωνυμίας του πλοίου η εταιρεία σημειώνει ότι το όνομα «Νεφέλη» προέρχεται από την ελληνική μυθολογία και συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας και σύμφωνα με την αρχαία παράδοση η Νεφέλη ήταν θεά της φιλοξενίας και Νύμφη των νεφών.

Το Celestyal Nefeli θα πραγματοποιεί για τα επόμενα δύο χρόνια τις τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises με την ονομασία «Εικονικό Αιγαίο», στοχεύοντας στην αύξηση της ροής επισκεπτών από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά.

Το πλοίο έχει, όπως επισημαίνεται, το ιδανικό μέγεθος, όπως και τα Celestyal Crystal και το Celestyal Olympia, για να προσεγγίζει στα μικρότερα, αλλά μοναδικά λιμάνια, που βρίσκονται κατά μήκος της Ανατολικής Μεσογείου. Και τονίζεται ότι αυτοί οι μοναδικοί προορισμοί αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Celestyal Cruises με στόχο να δημιουργήσει νέες προοπτικές για την κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, κάτι το οποίο η εταιρεία θα συνεχίσει και το 2016.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά ότι: «Καλωσορίζουμε το Celestyal Nefeli στο στόλο της εταιρείας μας. Είμαστε χαρούμενοι που η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων έχει θετικό αντίκτυπο και αποτέλεσμα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το πλοίο θα ανταποκριθεί απόλυτα στη φιλοσοφία μας που είναι η έμφαση στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία και κουλτούρα, προσωπική, ζεστή εξυπηρέτηση καθώς και επίσκεψη σε ξεχωριστούς προορισμούς».

Το Celestyal Nefeli (πρώην Gemini), με χωρητικότητα 1.074 επιβατών, κατασκευάστηκε το 1992 από την Union Naval de Levante SA στη Βαλένθια, στην Ισπανία. Θα παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένο στη Celestyal Cruises το Φεβρουάριο του 2016 πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου. Από τις 400 καμπίνες του πλοίου (277 εξωτερικές και 123 εσωτερικές), οι 43 είναι ευρύχωρες σουίτες : οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ κάποιες διαθέτουν και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Τα προγράμματα της Celestyal Cruises για το 2016 έχουν ανακοινωθεί και είναι διαθέσιμα στο www.celestyalcruises.com.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου