ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι να γίνει η μηχανή της επόμενης κυβέρνησης

θεοδωράκης-το-ποτάμι-να-γίνει-η-μηχανή-326466

«Η ελπίδα δεν έρχεται από μόνη της. Ο άνεργος δεν μπορεί να ελπίζει αν δεν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να βρει δουλειά. Το Ποτάμι εκεί θα ρίξει το βάρος του» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το Ποτάμι ισχυρό, για να αποτελέσει «τη μηχανή της επόμενης κυβέρνησης».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, αναφερόμενος στον ρόλο του Ποταμιού σημείωσε: «Αν θέλουμε να έχουμε λύσεις προς όφελος των πολλών και όχι μόνο των κομματικών μηχανισμών, το Ποτάμι πρέπει να είναι δυνατό και να είναι η μηχανή της επόμενης κυβέρνησης.

»Αλλά δεν συμμετέχουμε χωρίς όρους. Δεν μας ενδιαφέρει το μοντέλο 4-2-1 των Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, ούτε το μοντέλο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπου ο καθένας έχει το βασίλειό του και το πλοίο δεν είχε τιμόνι».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα θέματα διαπλοκής αναρωτήθηκε αν «υπάρχει καλύτερη εγγύηση από τον Διαμαντούρο, τον Μαρκή, τον Αλιβιζάτο; Έχουν τα κόμματα καλύτερους για να συγκρουστούν με την διαφθορά;»

Επιπλέον, τόνισε: «Δεν έχουμε χρέη, δεν έχουμε δανειστεί ούτε μισό ευρώ από τις τράπεζες. Δεν ανοίξαμε γραφεία σε όλη την Ελλάδα οπότε δεν έχουμε ανάγκη από χρηματοδότες. Όλοι ξέρουμε ότι η διαπλοκή δεν ποντάρει στο 6% ή το 10% του Ποταμιού αλλά ποντάρει κατευθείαν στα κόμματα εξουσίας».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου