ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στο Μαρούσι με 2 τραυματίες: Αντιδράσεις και διοικητική διερεύνηση από την ΕΛΑΣ

επεισόδια-στο-μαρούσι-με-2-τραυματίες-α-323995

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοίνωσε ότι έχει διαταχθεί η διοικητική διερεύνηση περιστατικών τραυματισμού κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων χθες, Παρασκευή μπροστά από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όταν αστυνομικοί επιτέθηκαν σε εποχικούς πυροσβέστες.

Σημειώνεται πως τραυματίστηκε πρώην συμβασιούχος πυροσβέστης εποχικής απασχόλησης καθώς επίσης και φωτορεπόρτερ , ο οποίος σύμφωνα με τον συνάδελφό του, Μάριο Λόλο, φέρει διπλό κάταγμα στο πόδι.

«Είστε καλά ρε;»
«Είστε καλά ρε;», φωνάζει ο τραυματισμένος πυροσβέστης προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στη λεωφόρο Κηφισίας, φωνάζοντας και δείχνοντάς τους τη ματωμένη παλάμη του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης εποχικών πυροσβεστών η οποία διαλύθηκε όταν η αστυνομία στράφηκε εναντίον των συγκεντρωμένων με χημικά και ρίψεις νερού από την Αύρα.

Όπως ανέφερε στο OPEN ο Στέφανος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συμβασιούχων Πυροσβεστών, «ο συνάδελφος είναι στο χειρουργείο με βαθύ τραύμα στο χέρι».

Το μεσημέρι της Παρασκευής η λεωφόρος Κηφισίας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης όταν η αστυνομία αποφασίζει να διαλύσει τη συγκέντρωση.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου