ΕΛΛΑΔΑ

Μεταξουργείο: “Θρίλερ“ με την εξαφάνιση υπαλλήλου της ΕΥΠ

μεταξουργείο-θρίλερ-με-την-εξαφάν-323924

Μία νέα παράξενη υπόθεση έφερε στην επιφάνεια το βράδυ της Παρασκευής (5/11) η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και αφορά την περίεργη εξαφάνιση ενός άνδρα που εργαζόταν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για πάνω από δεκαπέντε χρόνια και σε νευραλγικό πόστο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από το “Φως στο Τούνελ” και το anikolouli.gr, ο 50χρονος Νώντας Τόλης εξαφανίστηκε στις 20 Μαρτίου από το σπίτι του στο Μεταξουργείο με περίεργο τρόπο και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Με σπουδές στη Γιουγκοσλαβία, ο Νώντας Τόλης προσλήφθηκε στην ΕΥΠ στις αρχές του 2000 και εργαζόταν ως μεταφραστής, ενώ όσοι μιλούν για αυτόν τον χαρακτηρίζουν ως ένα άτομο αγαπητό και δραστήριο.

Ωστόσο, ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που του συνέβη πέντε περίπου χρόνια πριν, έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, ενώ συγγενικά του πρόσωπα που μίλησαν στην εκπομπή ανέφεραν πως δενγνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες για το τροχαίο, καθώς ο ίδιος ποτέ δεν τους είπε τι ακριβώς συνέβη σε εκείνο το ατύχημα.

«Εργαζόταν στην ΕΥΠ απ’ όταν γύρισε από τη Γιουγκοσλαβία, λόγω της γλώσσας που ήξερε. Είχε κάνει τα χαρτιά του και είχε πετύχει. Μπήκε στην υπηρεσία και κατείχε μία πολύ καλή θέση. Ήταν αρκετά ικανοποιημένος με τη δουλειά του, μέχρι που μεσολάβησε ένα περιστατικό που τον σημάδεψε και από τότε, άλλαξε. Ο Νώντας είχε ένα τροχαίο, δεν ξέρουμε όμως παραπάνω λεπτομέρειες. Ποτέ δε μας είπε τι ακριβώς συνέβη σ’ αυτό το ατύχημα. Μετά ζήτησε και μεταφέρθηκε σε άλλο τμήμα, σε μία θέση με λιγότερες ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά ο ξάδελφος του αγνοούμενου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης και σε μία φίλη του αγνοούμενου από την ΕΥΠ, που συνήθιζαν να κάνουν παρέα.

«Έχω την πληροφορία ότι έβγαινε με μία κοπέλα από τη δουλειά του, αλλά δεν έχω παραπάνω στοιχεία. Δε θυμάμαι το όνομά της, αλλά εάν παρακολουθεί, ας επικοινωνήσει η ίδια, γιατί μπορεί να ξέρει κάτι και να μας βοηθήσει στην έρευνα», κατέληξε.

Το περίεργο τροχαίο πριν την εργασιακή αλλαγή
«Ο Νώντας δε μιλούσε καθόλου για τη δουλειά του», αναφέρει ένας άλλος ξάδελφός του.

«Είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και από τότε φάνηκε αλλαγή στη συμπεριφορά της οικογένειας. Σαν κάτι να τους απασχολούσε έντονα. Ποτέ δε μάθαμε λεπτομέρειες», είπε ο ξάδελφός του και συμπλήρωσε: «Αργότερα για κάποιο διάστημα ήταν σε αναρρωτική άδεια».

Ο ξάδελφος του αγνοούμενου αποκαλύπτει ότι πήγε να τον επισκεφτεί στο σπίτι που έμενε, όμως κανείς δεν απάντησε και οι γείτονες του είπαν ότι είχαν να τον δουν περίπου είκοσι ημέρες. Η έκπληξη γι’ αυτόν ήταν όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση.

«Έμαθα ότι είχε ήδη δηλωθεί από τον Μάρτιο του 2021. Ζήτησα να δημοσιοποιηθεί στην τηλεόραση και μου είπαν ότι το πρότειναν στο συγγενή που έκανε τη δήλωση εξαφάνισης και εκείνος αρνήθηκε. Υποστήριξε δε στους αστυνομικούς ότι ήταν ο μοναδικός συγγενής του Νώντα, ενώ υπάρχουμε εμείς…».

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου