LIFE STYLE

Μέρι Παπά: Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο Ξιαρχό

μέρι-παπά-επιλέγω-να-συγχωρήσω-τον-τάσ-323554

Η Μέρι Παπά που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τις αναρτήσεις του Τάσου Ξιαρχό για το βάρος της και την μπλούζα με τις ρίγες, μίλησε σχετικά για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μέρι Παπά, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Τι λες τώρα” σημείωσε: “Είμαι πιο καλά και πιο ψύχραιμη πλέον μιας και επικοινώνησα με τον Τάσο σήμερα. Μου έστειλε ένα μήνυμα το παιδί. Μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, μου ζήτησε να βρεθούμε, κάτι το οποίο το θεωρώ πολύ όμορφο. ήθελε να μιλήσουμε, σκοπεύω να βρεθούμε, να μιλήσω μαζί του και θεωρώ πως για εμένα έχει λήξει αυτό” τόνισε η γυναίκα που βρέθηκε στο στόχαστρο του χορογράφου πριν από μία εβδομάδα.

Αναφερόμενη στο περιστατικό, σημείωσε: “Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα, τράβηξε προφανώς το βίντεο για τους δικούς του λόγους, είτε για τη δική του ψυχαγωγία. Θεώρησε σωστό ότι μπορεί να το ανεβάσει και να κάνει αυτό το σχόλιο που έκανε. Δεν τον γνώριζα, δεν ήξερα ποιος είναι, ούτε το κορίτσι ούτε τον Τάσο, ούτε την ιδιότητά τους ούτε τίποτα Εγώ ενημερώνομαι Σάββατο βράδυ, Κυριακή πρωί. Δέχομαι ένα βίντεο και μου λέει η φίλη μου “Μέρι είσαι εσύ αυτή;”. Στην αρχή βλέπω το βίντεο και λέω “εντάξει, πόσα κορίτσια έχουν ριγέ μπλούζα, δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι εγώ” και βλέπω το πρόσωπό μου!”

Όσον αφορά στα συναισθήματά της είπε: “Θυμός, πολύς θυμός, αφού ξεπέρασα τα κλάματα, τη στεναχώρια, είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική γιατί έχω κοντά μαλλιά, γιατί έχω παραπάνω κιλά, γιατί μπορεί να μην έχω μια πιο κοριτσίστικη φωνή. Ρατσισμό για την καταγωγή μου, είμαι από ένα χωριό των Αγίων Σαράντα…” σημείωσε ενώ περιγράφοντας την καθημερινότητά της μετά το βίντεο του Τάσου Ξιαρχό η Μέρι Παπά υπογράμμισε:

“Τραγική, τραγική γιατί παίρνεις μια προσοχή που δεν την έχεις συνηθίσει, δεν την επέλεξες, δεν το ήθελες, δεν το αποζήτησες. Με στεναχώρησε πάρα πολύ, πήρα άδεια από τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήμουν στη δουλειά και με ‘πιάναν τα κλάματα. Μου έστελναν μηνύματα και έλεγα “Χριστέ μου τι έκανα”…

Υπάρχουν και θετικά μηνύματα, υπάρχει και θετική ενέργεια, και στήριξη και αγάπη και όμορφα μηνύματα, υπάρχει και το αντίθετο, σταμάτα να το κάνεις αυτό για δημοσιότητα, για follower, μην ξαναβγείς από το σπίτι σου έτσι όπως είσαι, εφόσον είσαι χοντρή μην φοράς ρίγες. Υπάρχουν και οι δύο όψεις” ενώ μίλησε και για τους ανθρώπους που τη στήριξαν αυτό το διάστημα.

“Τον Τάσο επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές, κανείς δεν πρέπει να πυροβολείται γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό. Το έκανε για χαβαλέ. Κάποια στιγμή τα όρια ξεφεύγουν Πρέπει να έχεις κάποια όρια. Το σέβομαι. Σέβομαι ότι αυτός δεν έχει όρια. Του είπα ευθέως ότι “δεν έχεις όρια”. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη” σημείωσε η Μέρι Παπά.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου