ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε δολοφονημένος 52χρονος στη Μαλάξα

βρέθηκε-δολοφονημένος-52χρονος-στη-μαλ-323343

Δολοφονημένος βρέθηκε  λίγο μετά τις 11 το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητό του στην Μαλάξα ένας 52χρονος κτηνοτρόφος  από τα Χανιά.

Ο άντρας είχε πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο στο 18ο χλμ της επαρχιακής οδού Χανιά – Κοντοπούλου στα Κεραμειά από αγνώστους (ή άγνωστο) που του είχαν στήσει ενέδρα.

Τον νεκρό, μέσα στο αυτοκίνητό του, εντόπισε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές.

Όπως φαίνεται, κάποιοι (κάποιος) είτε έδοσαν ραντεβού στον 52χρονο κτηνοτρόφο, είτε τον περίμεναν στο συγκεκριμένο σημείο και όταν σταμάτησε (πιθανόν να τους γνώριζε) τον πυροβόλησαν με την κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι με 9βολα σκάγια.

Η δολοφονία του άτυχου άντρα εξετάζεται μήπως συνδέεται με υπόθεση βεντέτας καθώς ο 52χρονος φέρεται πριν από 25 χρόνια να έχει δολοφονήσει ένα συγχωριανό του με τον οποίο είχαν διαφορές.

Όμως, απο την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υπόθεση αυτή θεωρείται πως έχει "λήξει" καθώς και απο την οικογένεια του τότε δολοφονημένου είχαν σκοτώσει συγγενή του 52χρονου, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, όπως στην φυλακή είχε οδηγηθεί και το μέλος της άλλης οικογένειας.

Με αυτό το δεδομένο, απο τις αστυνομικές αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και ερευνώνται όλες οι πιθανότητες (και των κτηνοτροφικών διαφορών για την νομή βοσκοτόπων) για τα αίτια της δολοφονίας του 52χρονου που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου