ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σωτήρης Γκορίτσας σκηνοθετεί το «Ποτάμι»

ο-σωτήρης-γκορίτσας-σκηνοθετεί-το-πο-322823

Ο γνωστός σκηνοθέτης Σωτήρης Γκορίτσας ανέλαβε τη σκηνοθεσία για το προεκλογικό σποτ για «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ντυμένο αρχικά με χαλαρούς ήχους και στη συνέχεια με κρητική μουσική, το σποτ περιλαμβάνει εικόνες από την μέχρι τώρα πολιτική παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη, συναντήσεις του με δημοσιογράφους, εκδηλώσεις και ομιλίες.

Κάτω από κάθε φωτογραφία αναγράφεται ως λεζάντα και μία από τις θέσεις του κόμματος, όπως «Περιορισμός των επιχορηγήσεων προς τα κόμματα κατά 50%», «Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών», «Περιορισμός των βουλευτών σε 200», «Διαχωρισμός εκκλησίας – κράτους», «Σχολικά γεύματα στο Δημοτικό για όλους τους μαθητές», «Σύμφωνο συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια».

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το σύνθημα που χρησιμοποεί ο Σταύρος Θεοδωράκης: «Πολιτική για όλους», ενώ το τελευταίο πλάνο δείχνει ένα μικρό αγόρι να βουτά σε ένα ποτάμι.

Το βίντεο με το προεκλογικό σποτ αναρτήθηκε στο λογαριασμό του κόμματος στο You Tube το βράδυ της Πέμπτης.

Οσο για τον δημιουργό του, ο Σωτήρης Γκορίτσας έχει στο ενεργητικό του κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το «Βαλκανιζατέρ», το «Μπραζιλέρο», «Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα», ενώ οι ταινίες του έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία και έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή φεστιβάλ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου