ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοτραυματίστηκε με νυστέρι πρ. δήμαρχος σε συνεδρίαση

αυτοτραυματίστηκε-με-νυστέρι-πρ-δήμα-321317

Με πρωτόγνωρες εικόνες ήρθαν αντιμέτωποι όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου, στον Αστακό, όπου ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Στάικος, έκανε πράξη τις απειλές των προηγούμενων ημερών και ενώ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν σε εξέλιξη. Ο Παναγιώτης Στάικος έκανε φλεβοκέντηση φωνάζοντας «αξιοπρέπεια» και πιτσίλισε με αίματα τοίχους της αίθουσας.

Αμέσως μετά επικράτησε πανικός και ακολούθησε διακοπή της συνεδρίασης. Ο πρώην δήμαρχος βγήκε από την αίθουσα έχοντας αιμορραγία και ανέβηκε στη μηχανή του για να φύγει. Σημειώνεται ότι στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ο κ. Στάικος επεχείρησε να κάνει πάλι φλεβοκέντηση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ωστόσο είχε προειδοποιήσει με επιστολή του πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα επιχειρούσε και πάλι.

Το συγκεκριμένο γεγονός το είχε προαναγγείλει από τις 19 Οκτωβρίου, όταν με δημόσια επιστολή του δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αφού σε όλη την προεκλογική περίοδο υπήρξε έντονη προσπάθεια για την ηθική μου εξόντωση με συκοφαντίες και ανηθικότητες, που σε συνδυασμό με τον πακτωλό χρημάτων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν αποτελεί ντροπή για εμένα, αλλά για το Ξηρόμερο…

Και επειδή είμαι πολύ έμπειρος γιατρός έπειτα από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, για μένα είναι πολύ εύκολο πράγμα να κάνω φλεβοκέντηση με το μικρό νυστέρι, το οποίο ασφαλώς δεν με φοβίζει, όπως μπορεί να φοβίζει άλλους γιατρούς, αφού όλοι γνωρίζουν πως η λέξη –έννοια φόβος είναι ανύπαρκτη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία και να γράψω με το αίμα μου: Αξιοπρέπεια ή Θάνατος και όχι να κόψω τις φλέβες μου, όπως αναληθώς αναφέρθηκε!!! Λύθηκε όμως το λάστιχο, γιατί κάποιος το τράβηξε και απέτυχε η προσπάθεια μου, την οποία ασφαλώς θα επαναλάβω (αφού για να γίνει αυτό το Δημαρχείο με την περικαλέστατη αίθουσα και τα εκατοντάδες έργα στις θητείες μου έχω “δώσει το αίμα μου”!!!!Γιατί για εμένα το θέμα πια είναι αξιοπρέπεια ή θάνατος!”

Πηγή: sinidisi.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου