ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 10 προσαγωγές για το αιματηρό επεισόδιο στην Ακτή Δυμαίων

πάτρα-10-προσαγωγές-για-το-αιματηρό-επε-318764

Στην προσαγωγή συνολικά 10 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Πάτρα για τη συμπλοκή με δυο τραυματίες που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (09.11.2021) στην Ακτή Δυμαίων.

Σύμφωνα με το pelop.gr, πρόκειται για αλλοδαπούς από το Αφγανιστάν, που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασία της ΑΒΕΞ και στην περίξ περιοχή.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, αναμένεται διερμηνέας καθώς η πλειοψηφία των προσαχθέντων δεν μιλά Ελληνικά.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, οι τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου, έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Ως δράστες της επίθεσης οι τραυματίες υπέδειξαν στις διωκτικές αρχές ομοεθνείς τους, οι οποίοι μέχρι αργά το βράδυ αναζητούνταν για να συλληφθούν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα αίτια της επίθεσης σχετίζονται με την επικράτηση των ομάδων που εμπλέκονται στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών στο λιμάνι και για το ποιες έχουν τον έλεγχο εντός και εκτός της λιμενικής ζώνης.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες νεαροί Αφγανοί φέροντας ο ένας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον γλουτό και ο δεύτερος από όπλο στο πόδι, παρελήφθησαν έξω από τον χώρο των παλαιών Σφαγείων, όπου είχαν μεταφερθεί από ομοεθνείς τους, και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με άνδρες της Ασφάλειας, να εντοπίζουν και να συλλέγουν στον τόπο του συμβάντος δύο κάλυκες από πιστόλι.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου