ΕΛΛΑΔΑ

Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου για την ήττα: Χάσαμε την μάχη, όχι τον πόλεμο

λαφαζάνης-και-κωνσταντοπούλου-για-τη-317146

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τις χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες που μάς τίμησαν με την ψήφο τους, που τίμησαν με την ψήφο τους την ΛΑ.Ε. και φυσικά, όλους εκείνους που πλαισίωσαν με ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα τα ψηφοδέλτιά μας. Η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μια μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασίστικότα και τόλμη”, δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Singular Logic 2.88% και τον αποκλεισμό της παράταξης από τη βουλή.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εμφανίστηκε βέβαιος ότι “από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός αρμαγεδδών”.

“Η ΛΑΕ”, πρόσθεσε, “δεν πρόκειται να κάνει πίσω, να οπισθοχωρήσει, να λιποτακτήσει, θα είναι και αύριο εδώ στην πρώτη γραμμή ενός αγώνα που είναι αναγκαίο να δοθεί”.

Τέλος, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του κόμματος “που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου και ωραίου αγώνα και αντιμετώπισαν επιθέσεις που πάρα πολλές φορές ήταν κάτω από τη μέση. Τους αξίζει τιμή και υπερηφάνεια. Να χαιρετίσουμε όλα τα στελέχη μας που έδωσαν αγώνα και χωρίς κανένα μέσο στήριξης. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, γιατί οι αρχές μας ανταποκρίνονται στα θέλω του λαού. Θα είναι και αύριο εδώ, στην πρώτη γραμμή, για τον αγώνα που πρέπει να δοθεί με συνέπεια και σταθερότητα. Με αυτά τα οράματα θα ανασυγκροτηθούμε και θα έρθουμε στην αντεπίθεση”.

Την ίδια στιγμή, τοποθέτηση επί του εκλογικού αποτελέσματος έκανε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπογραμμίζοντας: “Η βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών. Αυτό είναι μία νίκη όσων ήθελαν να θέσουν τον λαό στο περιθώριο. Το 45,5% περίπου των συμπολιτών μας που απείχαν δεν θα έχει φωνή στη βουλή όπως δεν θα έχει φωνή το 6% των συμπολιτών μας που δεν εκπροσωπείται και το 3% που ψήφισε Λαϊκή Ενότητα. Ο λαός πρέπει να παλέψει για να έχει φωνή και να ανασχέσει τα μνημονιακά σχέδια που είναι αντιδημοκρατικά σχέδια. Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι, δώσαμε μια μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού, μια μάχη καθαρή και είμαστε ήσυχοι με την συνείδησή μας. Στη ΛΑ.Ε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι που δώσαμε μία μάχη καθαρή, υπέρ του λαού, είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι και σκληροί στις μάχες και θα φέρουμε ξανά τον λαό στην εξουσία”.
news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου