ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Η 12χρονη αφόπλισε την εικαστικό – Η σπαρακτική έκκληση στην μητέρα της

χαλάνδρι-η-12χρονη-αφόπλισε-την-εικαστι-315410

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμίατρου από την 49χρονη εικαστικό, στο Χαλάνδρι, το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η 12χρονη κόρη ήταν εκείνη που ουσιαστικά αφόπλισε την βιολογική της μητέρα και την απέτρεψε από το να ρίξει τη χαριστική βολή στον 68χρονο πατέρα της, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Η εικαστικός είχε στήσει καρτέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε η οικογένεια του οφθαλμίατρου. Ο πατέρας είχε πάει στο σχολείο προκειμένου να παραλάβει την 12χρονη κόρη του και όταν έφτασαν στην πολυκατοικία τους, τότε εμφανίστηκε η βιολογική μητέρα του κοριτσιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η εικαστικός έβγαλε το όπλο και τότε το παιδί άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Η 49χρονη άρχισε να πυροβολεί και η 12χρονη προσπαθούσε να ηρεμήσει τη μητέρα της, ώστε να καταφέρει να της πάρει το όπλο από τα χέρια.

Ουσιαστικά, όπως λένε οι αστυνομικοί, το παιδί κατάφερε να την αφοπλίσει, αφού την έσπρωξε με αποτέλεσμα η δράστις να παραπατήσει και να της πέσει κάτω το όπλο. Ενδεχομένως, εάν δεν υπήρξε αυτή η παρέμβαση της 12χρονης, τότε η 49χρονη να έδινε και τη χαριστική βολή στον οφθαλμίατρο, όπως εκτιμούν. Η εικαστικός πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές, αλλά ευτυχώς, φαίνεται πως δεν ήξερε να χρησιμοποιεί το όπλο και γι’ αυτόν τον λόγο κάποιες από τις σφαίρες κατέληξαν στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Χαλάνδρι: Η έκκληση της 12χρονης στη μητέρα της

Ραγίζουν καρδιές και τα λόγια που είπε η 12χρονη στη μητέρα της, τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό θα συμβεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η κόρη της εικαστικού και του οφθαλμίατρου, φώναζε προς την μητέρα της: “Σταμάτα σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό. Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου