ΕΛΛΑΔΑ

Τα στοιχεία του παπά που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης

τα-στοιχεία-του-παπά-που-κατηγορείται-315313

Πρόκειται για τον Νικόλαο Σταματόγιαννη του Νικολάου και της Μαργαρίτας που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Ελλάδα

Η 12χρονη άνοιξε για πρώτη φορά την ψυχή της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει:

“Ο μπαμπάς ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά.

Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα οτι ο μπαμπάς το έκανε αυτό με το ζόρι. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς.”

Για την υπόθεση είχε μιλήσει στο newsit.gr και ο αδελφός της 12χρονης ο οποίος ζει στην Γερμανία. Ο 22χρονος είχε πει μεταξύ άλλων ότι δεν είχε αντιληφθεί να κακοποιείται η μικρή αδελφή του, ούτε από τον παππού της. “Αν έβλεπα κάτι τέτοιο, ως αδελφός δεν θα καθόμουν εδώ. Θα ήμουν στην Ελλάδα”, αναφέρει στο newsit.gr.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου