ΕΛΛΑΔΑ

Η Σέρβα αθλήτρια που απέδρασε από τον Κορυδαλλό έγραψε βιβλίο για τη ζωή της

η-σέρβα-αθλήτρια-που-απέδρασε-από-τον-κ-315093

Η ζωή της μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας: καταδικάστηκε για κλοπές σε 116 κοσμηματοπωλεία, συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση και απέδρασε από τις φυλακές του Κορυδαλλού το 2012. Σε αυτά τα γεγονότα συμπυκνώνεται η ταραχώδης ζωή της ενορχήστρώτριας της συμμορίας του «Ροζ Πάνθηρα» και πρώην αθλήτριας του μπάσκετ, από τη Σερβία, Ολίβια Τσίρκοβιτς.

Πλέον έχει γυρίσει σελίδα και από συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις, έχει επιλέξει να στραφεί στη συγγραφή και τη ζωγραφική. Η ζωή της, δε, έγινε βιβλίο και ντοκιμαντέρ.

Η Τσίρκοβιτς, που έχει μπει τρεις φορές στη φυλακή και αποφυλακίστηκε το 2017 με τον όρο να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην Ελλάδα, διδάσκει σε κρατούμενους στη χώρα της, στο Βελιγράδι, όπου και ζει με τον γιο της.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ, ήμουν κρατούμενη επτάμιση χρόνια», δηλώσει στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Ο Θεός με βοήθησε μετά τις μαύρες σελίδες μου να βρω το ταλέντο μου. Άνοιξα λευκή σελίδα και έγραψα το βιβλίο μου. Ζωγραφίζω, επίσης. Βρήκα τον εαυτό μου. Υπάρχουν ημίχρονα, το τέλος είναι αυτό που μετρά» δηλώνει η πρώην αθλήτρια που δεν σταματά να ελπίζει ότι θα της επιτραπεί να επιστρέψει στην Ελλάδα…

[.protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου