ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Έκκληση του αδελφού της να συμμετέχει στις έρευνες

απαγωγή-10χρονης-μαρκέλλας-έκκληση-του-31398

Το αίτημα του αδελφού της 10χρονης Μαρκέλλας να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής της αδελφής του μετέφερε η δικηγόρος του Α. Ανάσογλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος είπε ότι ο Χρήστος πήγε μόνος του χθες στην Ασφάλεια για να ζητήσει να βοηθήσει τις αρχές ώστε να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση αρπαγής της αδελφής του. “Δεν μπορούσα να τον κρατήσω χθες. Πήγε ο ίδιος στην Ασφάλεια”, είπε σημειώνοντας οτι ο εντολέας της και αδερφός της 10χρονης, κάνει τη δική του έρευνα για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί στο παιδί και τους λόγους για τους οποίους το κοριτσάκι απήχθη.

“Μου είπε: ‘θέλω να μάθω το γιατί’ και φυσικά είχε μια απλή ενημέρωση. Για να λάμψει η αλήθεια, πρέπει να αποδοθούν οι κατηγορίες”, είπε.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο και όσα τις έχει πει ο αδελφός της Μαρκέλλας, η γυναίκα που φέρεται να έχει αρπάξει το παιδί είναι γνώριμο πρόσωπο στην οικογένεια. Οι γονείς την αναγνώρισαν ως παλιά γειτόνισσα με την οποία είχαν στενές σχέσεις στο παρελθόν. Μάλιστα είπε ότι και ο Χρήστος την ξέρει. “Όργωσε τη γειτονιά να ρωτά γι’αυτήν” είπε η δικηγόρος.

“Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι ο Χρήστος είναι στη διάθεση των Αρχών”, κατέληξε απευθύνοντας έκκληση να συμπεριληφθεί ο αδελφός της Μαρκέλλας στις έρευνες για την υπόθεση της αρπαγής της.

Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα η 33χρονη κοκκινομάλλα

Στο μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη η γυναίκα που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση της αρπαγής της δεκάχρονης Μαρκέλλας και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 33χρονη Ελληνίδα, την οποία το προηγούμενο διάστημα μάρτυρες περιέγραφαν ως “κοκκινομάλλα γυναίκα”. Κατά τον εντοπισμό της, χθες το μεσημέρι, στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε “κουρεμένη γουλί”, στοιχείο που αξιολογείται από αστυνομικούς ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Η δικογραφία για τη φερόμενη αρπαγή της Μαρκέλλας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και μόλις στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα αναμένεται να εκδοθεί και να ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου