ΕΛΛΑΔΑ

Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

άφησε-την-τελευταία-της-πνοή-στην-άσφα-313500

Με αίμα βάφτηκε για μια ακόμα φορά η άσφαλτος μέσα στην καρδιά της Πάτρας με θύμα μια γυναίκα 28 ετών.Ο θάνατος παραμόνευε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Πατρών – Κλάους στην Πάτρα στο ύψος του Μυλωνά, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο αδέλφια.

Το αυτοκίνητο και η μηχανή είχαν κοινή πορεία προς το Πετρωτό. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές το Ι.Χ. φέρεται να επιχείρησε ξαφνικά να στρίψει αριστερά με αποτέλεσμα να σημειωθεί πλαγιομετωπική σύγκρουση.Από την σύγκρουση βρήκε το θάνατο η 28χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας – δεν εφημέρευε αλλά λόγω της μικρής απόστασης από τον τόπο του συμβάντος επελήφθη αρχικά του συμβάντος – όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 17χρονος αδελφός της άτυχης κοπέλας – οδηγός της μηχανής – μεταφέρθηκε στο ΠΠΝ του Ρίου με κάταγμα στο πόδι ενώ στη συνέχεια μετά από την πραγματοποίηση εξετάσεων διαπιστώθηκε πως έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Ο οδηγός του Ι.Χ είναι 49 χρόνων και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν ανασφάλιστο. Τα δύο αδέλφια δεν φορούσαν κράνος.

Από το περιβάλλον του θύματος έχουν τεθεί ήδη ερωτήματα για την κατάσταση κάτω από την οποία οδηγούσε ο οδηγός του Ι.Χ που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Πηγή: patrastimes.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου