ΕΛΛΑΔΑ

Διαψεύδει δήθεν δηλώσεις η Ντόρα

διαψεύδει-δήθεν-δηλώσεις-η-ντόρα-311297

Την οργισμένη αντίδραση της κ. Ντ. Μπακογιάννη προκάλεσαν δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου που προέβαλαν μία δήθεν επιθετική δήλωση της ίδιας για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η πρώην υπουργός, σε δηλώσεις της (ρ/ς «Βήμα FM»), αφού χαρακτήρισε «αντιπροσωπευτικό και με πολλές προσωπικότητες» το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται σε εφημερίδα («Ελευθεροτυπία»), ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ υποτιμά τους πολίτες.

«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην πολιτική αυτό που έγινε σήμερα. Εγραψε ότι είπα εγώ ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ υποτιμά τους πολίτες. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο!», είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη επανέλαβε την πάγια άποψή της ότι «ο σταυρός δυστυχώς υποχρεώνει πολλές φορές σε επιλογές μέσα στα ψηφοδέλτια ανθρώπων που έχουν αναγνωρισιμότητα για άλλους λόγους, δηλαδή αναγνωρισιμότητα που τους επιτρέπει να την κεφαλαιοποιήσουν στον σταυρό και αυτό είναι το πρόβλημα που συμβαίνει σε όλα τα κόμματα».

Συμφωνία

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση του πρωθυπουργού (κάτι που διεφάνη και από τις επιλογές των προσώπων που έκανε στην ευρωλίστα) να διευρύνει τη ΝΔ προς το παραδοσιακό κέντρο, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε απολύτως σύμφωνη, επισημαίνοντας την ανάγκη ανάδειξης της κεντροδεξιάς φυσιογνωμίας του κόμματος. «Πιστεύω ότι η ΝΔ είναι τοποθετημένη στον ιδεολογικό χάρτη και καλό θα είναι να επαναβεβαιώσουμε αυτή μας την τοποθέτηση. Και για να μην υπάρχει σύγχυση, θα πρέπει να αναδείξουμε ακριβώς αυτήν την πραγματική ιδεολογία της ΝΔ», συμπλήρωσε.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου