ΕΛΛΑΔΑ

Σαβάλια: Νεκρός 54χρονος μετά από παράσυρση

σαβάλια-νεκρός-54χρονος-μετά-από-παράσυ-310877

Τις συνθήκες του θανάτου ενός 54χρονου εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές στην Αμαλιάδα, από το πρωί της Δευτέρας.

Ο Αλβανικής υπηκοότητας άνδρας βρέθηκε μέσα σε μια αυλή αγροικίας από οικείους του περίπου στις 9 το πρωί. Η υπόθεση του θανάτου του φαίνεται πως συνδέεται με ένα γεγονός που είχε αναφέρει μια γυναίκα το προηγούμενο βράδυ στις Αρχές.

Όπως γράφει το ilialive, περίπου στις 11 το βράδυ της Κυριακής μια γυναίκα, οδηγός ενός ΙΧ, ενημέρωσε στην Τροχαία Ήλιδας πως κινούμενη από την παραλία Σαβαλίων προς την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο.

Η έρευνα αποκάλυψε την ύπαρξη ενός ποδηλάτου με εμφανείς ζημιές από σύγκρουση με άλλο όχημα, στο σημείο που ανέφερε η γυναίκα.

Εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Από τις εκτιμήσεις των Αρχών το ποδήλατο ήταν το αντικείμενο πάνω στο οποίο έπεσε το αυτοκίνητο της γυναίκας και που δεν έγινε αντιληπτό μέσα στη νύχτα καθώς κατέληξε σε χαντάκι. Στη συνέχεια της έρευνας αποδείχθηκε πως το ποδήλατο ανήκει στον 54χρονο που βρέθηκε νεκρός στην αυλή της αγροικίας.

Το περίεργο στην υπόθεση αυτή είναι πως το σημείο που έγινε η εκτιμώμενη παράσυρση, απέχει από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος περίπου 1,5 χλμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άνδρας, παρά τον τραυματισμό του, κατάφερε να περπατήσει αυτή την απόσταση, αλλά φαίνεται πως κατέληξε στην αυλή του σπιτιού.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου