ΕΛΛΑΔΑ

Μέτσοβο: Σφαίρες και μεγάλη ποσότητα χασίς στο σπίτι ηλικιωμένου

μέτσοβο-σφαίρες-και-μεγάλη-ποσότητα-χ-309330

Συνελήφθη και ένας 60χρονος αλλοδαπός

Έτοιμες για πώληση είχε τις 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 309,1 γραμμαρίων που έκρυβε στο σπίτι του ένας ηλικιωμένος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και 21 σφαίρες για όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών!

Το χασίς βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 72χρονου σε χωριό του Δήμου Μετσόβου, μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργεί χασισόδεντρα και διακινεί την παραγωγή τους στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Στο θερμοκήπιο κοντά στο σπίτι, βρέθηκε μόνο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,10 μέτρων το οποίο καλλιεργούσε, ενώ κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, οι σφαίρες και 100 ευρώ.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη και ένας 60χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατοικούσε στο ίδιο σπίτι και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ ο 72χρονος κατηγορείται για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου