LIFE STYLE

Πρεμιέρα για το MEGA

πρεμιέρα-για-το-mega-304069

Αν και μετά την απόκτηση της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου ήταν προγραμματισμένο να εκπέμψει το ONE, η απόκτηση του σήματος, του αρχείου και της ταινιοθήκης του MEGA από τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη άλλαξε τα σχέδια. Το ONE, όπως έχουμε αναφέρει στο Newsit.gr θα συνεχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά και μέσω OTENET και NOVA, αλλά στις τηλεοράσεις θα επιστρέψει το MEGA.

Ενώ λοιπόν το ONE θα έβγαινε επίσημα αυτές τις μέρες η πρεμιέρα του MEGA θα καθυστερήσει λόγω των νομικών διαδικασιών που απαιτούνται μετά τον πλειστηριασμό και προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου με αρχές του άλλου. Έτσι λοιπόν εκτιμάται ότι το MEGA θα είναι στον αέρα μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές, αθλητικές διοργανώσεις και εκπομπές, ξένες ταινίες αλλά και τις ελληνικές σειρές σε επανάληψη από το «θησαυρό» του αρχείου του. Το ποιες θα είναι αυτές οι σειρές θα αποφασιστεί αφού εξεταστούν προσεχτικά τα νομικά σκέλη, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το κανάλι απέκτησε και κάποιες πολύ πετυχημένες ξένες σειρές που δεν έχουν προβληθεί στη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν στις αρχές του καινούργιου χρόνου το MEGA επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κάνει δυναμικό come back και στους πίνακες τηλεθέασης…!

Πηγή: newsit.gr, του Γρηγόρη Μελά

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου