ΕΛΛΑΔΑ

Ζωγράφου: Το ραντεβού στο «Σκοπευτήριο» και η κατάθεση του 15χρονου τραυματία

ζωγράφου-το-ραντεβού-στο-σκοπευτήρι-30256

Κατάθεση στην Ασφάλεια έδωσε ο 15χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα μαχαιρώματος κατά τη διάρκεια συμπλοκής που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Ιλίσια.

Ο 15χρονος δεν βοήθησε τις έρευνες, καθώς δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για το συμβάν. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι μπορεί αυτοί που τον μαχαίρωσαν να ήθελαν να τον ληστέψουν. Η συμπλοκή έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από μαθητές διαφορετικών σχολείων από Ζωγράφου και Καισιαριανή. Αρχικά το ραντεβού που έδωσαν για να λύσουν τις διαφορές τους ήταν για τις 20.30 χθες το βράδυ στο Σκοπευτήριο Καισιαριανής. Η πληροφορία περιήλθε σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. που έστειλε αστυνομικούς στο σημείο για να αποτρέψουν τη συμπλοκή.

Τελικά οι ανήλικοι αιφνιδίασαν τις Αρχές, καθώς έλυσαν τις διαφορές τους σε δρόμο των Ιλισίων. Το μαχαίρωμα σε βάρος του 15χρονου ήταν «επαγγελματικό». Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κίνητρο για τη συμπλοκή σχετίζεται με αντιπαλότητα ανάμεσα σε μαθητές διαφορετικών σχολείων, ενώ δεν προκύπτει ένδειξη ότι έχει οπαδικό «άρωμα». Το ραντεβού κλείστηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσω διαδικτύου.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου