ΕΛΛΑΔΑ

Οι μπίζνες της Χρυσής Αυγής με τους Γιατρούς του Κόσμου [αποδεικτικά]

οι-μπίζνες-της-χρυσής-αυγής-με-τους-για-302087

Τις «χρυσές» δουλειές που κάνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, την ώρα που τα βάζουν με όλους και με όλα και καταγγέλλουν το σύστημα για δουλειές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αποκάλυψε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «κόμμα μπίζνες» και έδωσε στη δημοσιότητα παραστατικά και τιμολόγια αξίας 24.969 ευρώ των Γιατρών του Κόσμου για προμήθεια σαμπουάν, αφρόλουτρων, σαπουνιών κλπ από τον επιχειρηματία βουλευτή της ΧΑ Ηλία Παναγιώταρο.

Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι συγκεκριμένος βουλευτής της ΧΑ είναι προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου και παράλληλα ο ίδιος επιτίθεται στην μη κυβερνητική οργάνωση.

Όπως ανέφερε ο κ.Κεγκέρογλου στη Βουλή: «Η επιχείρηση Χρυσή Αυγή εμπαίζει ακόμη και αυτούς που την πιστεύουν. Την ίδια ώρα που δίνεται εντολή για επίθεση στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής που είναι επιχειρηματίας είναι και προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου».

Τάγματα Εφόδου της ΧΑ επιτέθηκαν στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα

Υπενθυμίζεται πως χθες μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε μετανάστες, αλλά και σε έλληνες ασθενείς, στο Πέραμα

Οι Χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου και φώναξαν συνθήματα κατά των μεταναστών. Μάλιστα, την ώρα της φραστικής επίθεσης στο χώρο υπήρχαν παιδιά μεταναστών αλλά και ασθενείς.

Αυτά είναι τα έγγραφα που κατέθεσε ο Κεγκέρογλου στη Βουλή

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου