ΕΛΛΑΔΑ

Ελλιπής κρίθηκε η δικογραφία για το επεισόδιο με τον υιό Μπαλτάκο στη Βουλή

ελλιπής-κρίθηκε-η-δικογραφία-για-το-επ-291589

Στον εισαγγελέα του ναυτοδικείου παραδόθηκε το μεσημέρι η δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, που αφορά το επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή, μεταξύ του σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος Δημήτρη Μπαλτάκου, γιου του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η εισαγγελία του ναυτοδικείου χαρακτήρισε ελλιπή τη δικογραφία, καθώς περιλαμβάνει μόνο τις καταθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και όχι αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική έκθεση από τους μηνυτές, που φέρονται ότι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Η δικογραφία, όταν ολοκληρωθεί, θα παραδοθεί στον αντεισαγγελέα του ναυτοδικείου, ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον Δημήτρη Μπαλτάκο, σύμφωνα με τη δικογραφία, είναι απλή απρόκλητη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Το πρωί ο σημαιοφόρος του Λιμενικού παρουσιάστηκε στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, καθώς με απόφαση του αρχηγού του Σώματος είχε τεθεί στη διάθεση της υπηρεσίας.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου