ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παναγούλης εμπλέκει Δένδια, Βορίδη, Γεωργιάδη

ο-παναγούλης-εμπλέκει-δένδια-βορίδη-γ-289481

«Βόμβες» πέταξε στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος είπε ότι σύμφωνα με πληροφορίες δικές του «υπήρχε επιτελείο με επικεφαλής τον Τάκη Μπαλτάκο, τον Δένδια, τον Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη που προέρχονται από το χώρο της ακροδεξιάς και του φασισμού και με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παλαιότερα επικοινωνούσαν με τη Χρυσή Αυγή και σχεδίαζαν να πάρουν ψήφους από την ακροδεξιά.

«Ο Μπαλτάκος ήταν το μάτι της κυβέρνησης, μέσα-έξω από τη Βουλή. Ο Μπαλτάκος είχε επαφές με Βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής στο γραφείο του κι αλλού και εκβίασε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις», ισχυρίστηκε ο κ. Παναγούλης.

«Ελάτε να τα βρούμε είπε στους υπόλοιπους για να μην πάτε και σεις φυλακή. Εκτός κι αν θέλετε να βοηθήσετε ώστε να μην έρθει πρώτη δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ. Εφόσον βοηθήσετε μετά τις εκλογές θα αποφυλακιστείτε», έλεγε ο Μπαλτάκος στους βουλευτές της Χ.Α., σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους πρότεινε δηλαδή να μην κατεβάσει η Χρυσή Αυγή υποψήφιους στην Αττική, Α’Αθήνας, στην Κορινθία και τη Μεσσηνία ώστε να κερδίσει τις εκλογές η ΝΔ με αντάλλαγμα τις αποφυλακίσεις των βουλευτών που είχαν προφυλακιστεί.

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στάθης Μπούκουρας μεταφέρθηκε στις φυλακές του Ναυπλίου, ώστε να τον “ψήσουν” για να αποφυλακιστεί κάποια στιγμή», είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας παράλληλα τη βαθιά του ανησυχία για τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό.

Σε ερώτηση δε Βουλευτή, εάν τις καταγγελίες του υιοθετεί και η παράταξή του ο Στάθης Παναγούλης διευκρίνισε πως είναι από δικές του πληροφορίες.

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου