ΕΛΛΑΔΑ

Οι εφοριακοί μαθαίνουν πάλη για να τα βγάζουν πέρα στους ελέγχους

οι-εφοριακοί-μαθαίνουν-πάλη-για-να-τα-β-289085

Εξυβρίζονται, γρονθοκοπούνται, περιλούζονται με χυλό κρέπας.

Ο λόγος για τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για τους οποίους πλέον η άσκηση των καθηκόντων τους εκτός γραφείου κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόσφατα καταστηματάρχης έλουσε εφοριακό στη Λευκάδα με χυλό κρέπας.

Λίγες μέρες νωρίτερα καταστηματάρχης στην Πάτμο γρονθοκόπησε έναν από τους ελεγκτές του κλιμακίου της ΑΑΔΕ.

Περιστατικά έγιναν και στην Πάτρα και στον Βόλο όταν κλιμάκια εφοριακών επιχείρησαν να επιβάλουν πρόστιμο, μετά από έλεγχο που έκαναν σε καταστήματα.

«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» επεσήμανε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής προαναγγέλοντας μέτρα για την προστασία των ελεγκτών προκειμένου να διενεργούν απρόσκοπτα τους ελέγχους.

Στο πλαίσιο αυτό η ΑΑΔΕ παρέχει στους ελεγκτές μαθήματα αυτοάμυνας και φυσικής κατάστασης.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο η ΑΑΔΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αυτοάμυνας για τρίτη χρονιά και καλεί τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται ως εξής:

  • Δευτέρα στις 16:00 στον Άτλα Καλλιθέας
  • Τετάρτη στις 17:30 στον Άγιο Κοσμά (στο Ελληνικό)

Το πρόγραμμα άρχισε από τη Δευτέρα και παρέχεται στους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ δωρεάν.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου