ΕΛΛΑΔΑ

Μεϊμαράκης: Ερχεται πολύ βαρύς χειμώνας

μεϊμαράκης-ερχεται-πολύ-βαρύς-χειμών-289000

Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του στην συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατηγορώντας τον για πολιτική απάτη και για αλαζονεία.

Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι επένδυσε στον πολιτικό καιροσκοπισμό, με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και με την πρόκληση των προεκλογικών αναμετρήσεων.

Συνεχίζοντας ο κ. Μείμαράκης ανέφερε: “Έρχεται πολύ βαρύς Χειμώνας, ο πιο βαρύς που έχει περάσει. Βιαστήκατε να κάνετε εκλογές για να προλάβετε την φοροκαταιγίδα, για να προλάβετε τους νέους φόρους στα νησιά, στους αγρότες κλπ., να προλάβετε τις περικοπές. Αποδεικνύεται ότι άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και άλλος μετά τις εκλγογές. Από την επομένη των εκλογών η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου άρχισε να λέει άλλα. Αυξήθηκε η προκαταβολή φόρου, ο ΦΠΑ στα νησιά και στα ξενοδοχεία, η εισφορά αλληλεγγύης, ο φόρος για τα ενοίκια και ανεστάλη προσωρινά ο ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία. Μην μας λέτε ότι ψάχνετε ισοδύναμα, δεσμευθείτε εδώ ότι αυτό το μέτρο δεν θα εφαρμοστεί”.

«Αντί να γίνετε εθνικός ηγέτης γίνατε κομματάρχης και οδηγήσατε την χώρα σε εκλογές” είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: “Εμείς στηρίζουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές για να υπάρξουν επενδύσεις και θέσεις εργασίας, αλλά είμαστε κάθετα αντίθετοι σε νέα μέτρα και νέους φόρους, δεν θα τα ψηφίσουμε».

Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι στις ΗΠΑ μίλησε εναντίον της χώρας -για τα θέματα διαφθοράς- και ότι δεν ήταν θέμα μετάφρασης.

imerisia.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου