ΕΛΛΑΔΑ

Φόβοι στο Μαξίμου ότι η Χρυσή Αυγή κρύβει και άλλα ντοκουμέντα

φόβοι-στο-μαξίμου-ότι-η-χρυσή-αυγή-κρύβ-288454

Νέες αποκαλύψεις φοβάται το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, πληροφορίες θέλουν τον Τάκη Μπαλτάκο να έχει κάνει και άλλες επαφές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής και να υπάρχει ιδιόχειρη σημείωσή του σε βιβλίο του προφυλακισμένου Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews.gr, οι φόβοι των ενοικούντων του Μεγάρου Μαξίμου φουντώνουν καθώς καταρχάς το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης περιέχει απόσπασμα μόνο της συνομιλίας του με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης. Το τετ α τετ τους κράτησε 48 λεπτά, αλλά το χθεσινό βίντεο είχε διάρκεια μόλις 2 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν το βίντεο περιέχει και άλλα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να ανάψουν νέες φωτιές, και τα οποία σκοπίμως δεν έδωσε στη δημοσιότητα η ΧΑ σε μια προσπάθεια να συντηρήσει το θέμα. Σε αυτό δεν τους βοηθά ούτε ο Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος φέρεται να μην θυμάται τι ακριβώς είχε πει στις συνομιλίες που είχε με τον Χρυσαυγίτη βουλευτή.

Επίσης, πληροοφορίες θέλουν τον κ. Μπαλτάκο να είχε κάνει και άλλες επαφές με βουλευτές της Χρυσής Αυγής πριν και μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον του ακροδεξιού κόμματος, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν και τότε τον κατέγραφαν και τι υλικό έχει στην διάθεση της η Χ.Α. η οποία απειλεί με νέες αποκαλύψεις.

Πέρα από τις όποιες απόψεις μπορεί να εκφράζει ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης σε ενδεχόμενη άλλη καταγεγραμμένη συνομιλία του με κάποιον Χρυσαυγίτη, αυτό που φοβίζει το Μέγαρο Μαξίμου είναι το ποιους υπουργούς μπορεί να «καίει».

Τέλος, σύμφωνα με πληφοορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, ο Τάκης Μπαλτάκος φέρεται να έχει κάνει ιδιόχειρη αφιέρωση στο βιβλίο του προφυλακισμένου βουλευτή της ΧΑ Παναγιώτη Ηλιόπουλου…

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου