ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι το έσκασαν από τη φυλακή κι άρχισαν τις ληστείες

ανήλικοι-το-έσκασαν-από-τη-φυλακή-κι-άρ-287678

Οι τρεις ανήλικοι Ρομά, αφού το έσκασαν από τις φυλακές ανηλίκων του Βόλου, όπου κρατούνταν, έκλεψαν αυτοκίνητο από τους Σοφάδες Καρδίτσας και βρέθηκαν στη Λαμία να «ανοίγουν» καταστήματα και να αφαιρούν ταμειακές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αντίστροφη μέτρηση για τα τρία παιδιά, ηλικίας 12, και 13 ετών, ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. θεώρησαν ύποπτο ένα παλιό κόκκινο Opel Kadett, που ήταν σταθμευμένο κοντά στο στρατόπεδο Τσαλτάκη στην οδό Στουρνάρα, στις αποθήκες του ΟΤΕ.

Από τη διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί χθες από τους Σοφάδες Καρδίτσας.

Την ώρα που οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. περίμεναν τους άνδρες της Ασφάλειας, στο σημείο εμφανίστηκαν οι 3 ανήλικοι για να πάρουν το αυτοκίνητο, άλλα είδαν τους αστυνομικούς και άρχισαν να τρέχουν.

Ο ένας από αυτούς συνελήφθη επί τόπου από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, που έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, οι 3 ανήλικοι έφθασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λαμία και χωρίς να χάσουν χρόνο διέρρηξαν μέσα σε λίγες ώρες τουλάχιστον 4 καταστήματα, αφαιρώντας το περιεχόμενο των ταμειακών, αλλά και διάφορα εμπορεύματα, τα οποία βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, για να διαπιστωθεί εάν η ανήλικη συμμορία εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου