ΕΛΛΑΔΑ

Mέγαρο Mαξίμου: Ο Πρωθυπουργός δεν είχε καμία ανάμειξη

mέγαρο-mαξίμου-ο-πρωθυπουργός-δεν-είχε-287339

Αμηχανία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τη θυέλλα που ξέσπασε με το βίντεο της συνομιλίας Κασιδιάρη-Μπαλτάκου. Ωστόσο άνθρωποι που συνομιλούν με το περιβάλλον του πρωθυπουργού αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν εγνώριζε τις σχετικές κινήσεις και δεν είχε παρέμβαση στο θέμα.

Οπως διαπιστώνουν οι ίδιοι κύκλοι, τα ίδια τα λεγόμενα του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν ότι ο Πρωθυπουργός κινήθηκε σωστά στο θέμα της Χρυσής Αυγής και ήθελε να αποδοθεί δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές.

«Τόσο ο Αθανασίου όσο και ο Δένδιας απάντησαν επί της ουσίας για το ζήτημα» σχολίαζαν βουλευτές της ΝΔ που συνομιλούν με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και πρόσθεταν:

«Εξάλλου, εμείς βάλαμε τη Χρυσή Αυγή να διακινεί όπλα; Εμείς τους βάλαμε να επικοινωνούν για τη δολοφονία Φύσσα; Εμείς βάλαμε στα κομπιούτερ τους όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία μιας εγκληματικής οργάνωσης;», ανέφεραν, απαντώντας έτσι στις κατηγορίες που εκτοξεύει η Χρυσή Αυγή ότι οι διώξεις και οι φυλακίσεις είναι «στημένες».

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά αναφέρουν επίσης πως ο κ. Μπαλτάκος κάποια στιγμή αυτονομήθηκε και έκανε προσωπικό παιχνίδι εν αγνοία και σε βάρος του πρωθυπουργού που τον εμπιστεύθηκε.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου