ΕΛΛΑΔΑ

Θάλεια Χούντα: Με απήγαγαν πέντε άτομα στο Κολωνάκι -Με κρατούσαν δεμένη χειροπόδαρα

θάλεια-χούντα-με-απήγαγαν-πέντε-άτομα-287295

Yστερα από πέντες ημέρες στα χέρια των απαγωγέων της, κατά τους ισχυρισμούς της, η δημοσιογράφος και υποψήφιας βουλευτής με το ΛΑΟΣ Θάλεια Χούντα, επέστρεψε σώα και ασφαλής στο σπίτι της. Μόνο τα σημάδια από τα σχοινιά στα χέρια της θα της θυμίζουν την… περιπέτειά της που ξεκίνησε, όπως αναφέρει ο σύζυγός της όταν πέντε άτομα την απήγαγαν από την οδό Υψηλάντου στο Κολωνάκι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θάλεια Χούντα, τηλεφώνησε την Τρίτη, στις 4 το απόγευμα στον σύζυγό της, από το κινητό ενός ταξιτζή λέγοντάς του πως είναι καλά και πως έχει αφεθεί ελεύθερη.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ χωρίς, όμως, να καταφέρει να καταθέσει καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ. Το μόνο που μπόρεσε να πει, όπως αναφέρει το tlife.gr, ήταν ο χώρος που την κρατούσαν ήταν… λιτός. .

Επίσης, ο σύζυγός της δικηγόρος Νίκος Μπούρας, μιλώντας στο Tlife.gr για την περιπέτεια της γυναίκας του, είπε πως η Θάλεια είναι πολύ καλά στην υγεία της και δεν φέρει κανένα τραύμα εκτός από τους μώλωπες στα χέρια και στα πόδια, από το σχοινί με το οποίο την είχαν δέσει οι απαγωγείς. Ολες τις ημέρες, όπως εξήγησε, ήταν δεμένη και φιμωμένη, ενώ της φορούσαν και κουκούλα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου