ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μείνει μια νύχτα στη φυλακή «για να ζήσει την εμπειρία»

γυναίκα-βουλευτής-του-συριζα-θέλει-να-286183

Την απαραίτητη εμπειρία θέλει να αποκτήσει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετέχει στην επιτροπή της Βουλής για την αναμόρφωση του Σοφρωνιστικού Κώδικα, προκειμένου να κάνει στη συνέχεια τις σωστές ερωτήσεις στη Βουλή.

Αυτό αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, επικαλούμενος μάλιστα τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Ανδρέα Κουτσούμπα. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Το αποκάλυψε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την αναμόρφωση του Σωφρονιστικού Κώδικα, γαλάζιος βουλευτής κ. Α. Κουτσούμπας, που τελευταίως μαζί με άλλους βουλευτές άρχισε να επισκέπτεται τις φυλακές. Υπάρχει, μου είπε, μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (είπε και το όνομά της), η οποία ζητεί κάθε φορά να παρατείνουμε τις επισκέψεις μας στις φυλακές, ώστε να έχει καλύτερη εικόνα των συνθηκών κράτησης. Η συγκεκριμένη βουλευτής είπε ότι δεν είχε καμία αντίρρηση να έμενε και μία νύχτα στις φυλακές για να ζήσει την εμπειρία και μετά να κάνει τις σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή.»

Αν και όνομα δεν αποκαλύπτεται ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα της βουλής, στη σύνθεση της Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια γυναίκα βουλευτής, η κυρία Βασιλική Κατριβάνου.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου