ΕΛΛΑΔΑ

Στην εντατική ο Διοικητής της Τροχαίας Φθιώτιδας μετά από τροχαίο [εικόνες]

στην-εντατική-ο-διοικητής-της-τροχαία-280996

Δύσκολες ώρες περνά ο Διοικητής του Α΄ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Βασίλη Ριζάκο, οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/10) σε τροχαίο ατύχημα στην Εθνική οδό.

Σύμφωνα με το Lamia Report ο άτυχος άνδρας φέρει πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μαζί του τραυματίστηκε και μια γυναίκα,η κατάσταση της οποίας αρχικά φαινόταν ιδιαίτερα σοβαρή, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Το χρονικό

Όλα έγιναν στην 148η χ/θ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας κοντά στις Λιβανάτες, στο ρεύμα προς Λαμία. Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής με δύο συναδέλφους του έφτασε στο σημείο προκειμένου να βοηθήσει ΙΧ το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα.

Το συμβατικό αυτοκίνητο με το φάρο του αναμμένο στάθμευσε στη ΛΕΑ πίσω από το ακινητοποιημένο όχημα και ο συνοδηγός αστυνομικός κατέβηκε με τον πυροσβεστήρα για να βοηθήσει. Οι δύο συνάδελφοί του που έμειναν στο όχημα έμελλε να τραυματιστούν από διερχόμενο όχημα. Λίγες στιγμές αργότερα, ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 40χρονο, έπεφτε με δύναμη στο όχημα των αστυνομικών.

Ο Διοικητής που ήταν στη θέση του οδηγού και η αστυνομικός που καθόταν στο πίσω κάθισμα δεξιά τραυματίστηκαν σοβαρά και απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια του συναδέλφου τους και των διασωστών που έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

Ο άτυχος Αστυνομικός Υποδιευθυντής 54 ετών, πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι χτύπησε άσχημα και από το τιμόνι και γενικά έχει πολλαπλά κατάγματα και κρίθηκε η άμεση εισαγωγή του στην ΜΕΘ. Γενικά σε καλή κατάσταση μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο ο 40χρονος ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι δεν κατάλαβε καθόλου τι έγινε.

Πηγή: Lamia Report

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου