ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος σε σπίτι στην Πάτρα: Εισβολή 5 ληστών – «Δεν έχουμε να φάμε»

τρόμος-σε-σπίτι-στην-πάτρα-εισβολή-5-λη-280706

Νύχτα τρόμου σε σπίτι πρώην δημοτικής συμβούλου του δήμου δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24, οι πέντε κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στο σπίτι της περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα. Αμέσως όρμησαν επάνω της και την ακινητοποίησαν, ενώ την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι, ζητώντας να τους πει που έχει λεφτά και χρυσαφικά για να τα κλέψουν.

Οι άγνωστοι δράστες «άνοιξαν» το χρηματοκιβώτιο όπου εκεί είχαν κειμήλια της οικογένειας, ενώ παράλληλα επιτέθηκαν και στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο οποίος προσπαθούσε να αντισταθεί. Οταν αποφάσισαν να φύγουν και αφού πήραν όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, ξήλωσαν και όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ ξήλωσαν και το ρούτερ του internet! Για να κόψουν κάθε επικοινωνία!

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», περιέγραψε το θύμα, το οποίο ζήτησε νερό από τους ληστ’ές. Οι δράστες έδωσε το νερό στη γυναίκα η οποία τους ρώτησε. «Γιατί μας το κάνετε αυτό;». Και η απάντησή τους ήταν: «Δεν έχουμε να φάμε…».

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, δόθηκε η κατάθεση και η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την εντοπισμό των δραστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου