ΕΛΛΑΔΑ

Σπίρτζης: «Κάτι παραπάνω» από 10 εκατ. ευρώ κόστισε η δωρεάν μεταφορά με τις συγκοινωνίες μετά την επιβολή των capital controls

σπίρτζης-κάτι-παραπάνω-από-10-εκατ-ευ-280125

Η δωρεάν μεταφορά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για δύο εβδομάδες, όταν εφαρμόστηκαν οι ελεγχόμενες τραπεζικές συναλλαγές, κόστισε «κάτι παραπάνω» από 10 εκατ. ευρώ, ενημέρωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος – με αφορμή τα ερωτήματα που τίθενται για αυτό το θέμα – κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λογική παλαιοκομματισμού και λαϊκισμού και φιλοσοφία απόμακρη από τα προβλήματα του πολίτη.

«Προσπαθείτε να μας ενοχοποιήσετε για αυτό και κάνετε πως δεν θυμάστε πώς βρέθηκε η χώρα με την πολιτική σας και με τα capital controls όταν στελέχη της ΝΔ έπαιρναν τηλέφωνο στις Βρυξέλλες και ζητούσαν χειρότερα πράγματα, όπως γίνεται και τώρα στη διαπραγμάτευση», είπε ο κ. Σπίρτζης.

Ακόμη ο κ. Σπίρτζης απάντησε στην κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση για τις τιμές των εισιτηρίων λέγοντας πως ενώ με τη Συμφωνία του καλοκαιριού ψήφισαν την επιβολή ΦΠΑ, σήμερα, αντί να επαινέσουν την κυβέρνηση, που πέτυχε να μην μπει πρόσθετη αύξηση στα εισιτήρια εξ αυτού του λόγου, την λοιδωρούν.

imerisia.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου