ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη θα ανακοινώσει ο Λοβέρδος ποιον στηρίζει στον β’ γύρο

την-τρίτη-θα-ανακοινώσει-ο-λοβέρδος-πο-279006

Μέχρι την Τρίτη θα ανακοινώσει ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας.

«Θα πάρω και τώρα θέση»

Ο κ. Λοβέρδος, που έμεινε εκτός κούρσας του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε ότι είναι πολιτικός θέσεων που ποτέ δεν κρύφτηκε και γι’ αυτό θα πάρει θέση και τώρα, ανακοινώνοντας εάν θα ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου την προσεχή Κυριακή. Πριν μάλιστα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, θα μιλήσει με τους συνεργάτες του, βουλευτές και μη, καθώς όπως είπε σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τις δεκάδες χιλιάδες που τον ψήφισαν λέγοντας ότι θα συνεχίσει και πως δεν θα τους εγκαταλείψει. Όπως είπε στη μάχη των ιδεών σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το όνομα, την ταυτότητά του αλλά και την προσδοκία για υπερδιπλασιασμό δυνάμεων κέρδισε, ωστόσο έχασε στην κάλπη.

«Εγώ θα βοηθήσω την παράταξή μου να πάρει την ευκαιρία. Δεν θα με δείτε να υπονομεύω, να είμαι μίζερος αλλά έχω απόψεις. Έχουμε θεσμικά όργανα για να εκφραζόμαστε, δεν κάνω πίσω από τις απόψεις μου. Θέλω να στηρίξω την παράταξη», είπε επίσης.

Αργά το βράδυ της Κυριακής ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε επίσης εκφράσει την πίστη του ότι η παράταξη έχει μέλλον και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή που τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατική Παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα».

Στο ερώτημα εάν ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ο κ. Λοβέρδος είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει για λογαριασμό του και πως θα ήταν και «λίγο προβοκατόρικο» να πει κάτι εναντίον του. «Να τον ρωτήσετε εσείς. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου