ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ του BBC για τις συνεχείς αναβολές δίκης στην Κρήτη

ρεπορτάζ-του-bbc-για-τις-συνεχείς-αναβολ-27578

Έχασαν το παιδί τους σε τροχαίο που έγινε στην Κρήτη κι ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί καθυστερεί η απονομή Δικαιοσύνης… Ο Glen, 24 ετών, έχασε την ζωή του καθώς η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στην Κρήτη, τον Ιούνιο του 2009, ενω ο οδηγός του φορτηγού κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Οι γονείς του Glen Daly από το Essex της Αγγλίας δηλώνουν στο BBC ότι πλέον είναι θυμωμένοι, καθώς η δίκη του οδηγού φορτηγού που κατηγορείται για το θάνατο του γιού τους καθυστερει συνεχώς.

Οι γονείς του θύματος θα ταξίδευαν για το Ηράκλειο, για την έναρξη της δίκης, τη Δευτέρα μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα, τον 27χρονο φίλο του άτυχου Άγγλου που ήταν παρών στο δυστύχημα. Η μητέρα του Glen όμως έλαβε ένα e-mail το πρωί της Παρασκευής που την ενημέρωνε ότι η δίκη τους αναβλήθηκε, καθώς ο δικηγόρος του οδηγού έπρεπε να παραστεί σε δίκη σε άλλη πόλη.

Είναι η τρίτη φορά που η υπόθεση έχει αναβληθεί, μετά τις αναβολές που πήρε το 2010 και το 2011.

«Αισθάνομαι άρρωστη στο στομάχι μου, είμαι τόση αναστατωμένη», δήλωσε η κ. Daly. «Κάθε φορά που η δίκη αυτή αναβάλλεται, διαλύει την οικογένειά μας άλλη μια φορά. Αλλά εμείς δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθούμε».

Πηγή: cretalive

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου