ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παντελίδη: Στην αντεπίθεση Αρναούτη και Κυριάκου. Τι διεκδικούν

υπόθεση-παντελίδη-στην-αντεπίθεση-αρ-273153

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου αναμένεται να κινηθούν νομικά μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του τροχαίου και την μήνυση της οικογένειας του Παντελίδη.

Ο εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο κρίνοντας ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης.

Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Κυριακού και της Αρναούτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Και συνέχεια θα διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Η ίδια η Μίνα Αρναούτη διαμύνησε μέσω facebook:

«Μετά τις μηνύσεις και τις αγωγές νομίζω ότι ο καθένας, μετά την απόφαση των δικαστηρίων, ότι έλεγα την αλήθεια, θα είχε πληγωθεί και θα πέρναγε στην αντεπίθεση… Βλέπετε οι μάχες που δίνω στις αίθουσες των χειρουργείων που συνεχίζονται και δεν ξέρω για πόσο ακόμα δεν ευαισθητοποίησαν κανέναν τους… Ήρθε η ώρα!!! Για όνομα πια…. Δεν είμαι και ο Ιησούς».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου